|

Dorost: Akuma Mladá Boleslav – Libiš 1:1 (1:0)

K dalšímu utkání jsme zajížděli na půdu našeho souseda v tabulce, a tak se hrálo o hodně. V prvním poločase stojí za zmínku dvě šance Najmona a několik střel ze střední vzdálenosti, které však skončily na tělech bránících domácích hráčů.

Domácí toho moc nepředvedli, nicméně akce hlavně z jejich levé strany byly nebezpečné. První gól jsme jim nabídli chybnou rozehrávkou ve středu obrany. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Do druhého poločasu jsme udělali změnu v rozestavení s tím, že budeme více nebezpeční pro soupeřovu branku. Netrvalo dlouho a nový útočník Čepec srovnal skóre.

Začali jsme být lepší a tlačili jsme se více do branky. Druhý poločas s chutí hrajíci Makovský prošel obranou hostí a kopala se penalta. Bohužel Čepec ji nepromněnil, a tak se hrálo dále. Nepřestávali jsme dobře napadat soupeře a ten dělal chyby, z kterých jsme však nedokázali dát druhý gól.

Do obrovských šancí se dostal Makovský a Čepec, ale oba vychytal domácí brankář. Jak se říká, nedáš dostaneš, mohlo platit po naší jediné chybě v druhém poločase. Hvězdovu malou domů si našel domácí útočník a měli jsme štestíčko.

V utkání jsme ještě měli jednu šanci, ale Najmon bohužel nepotvrdil gólovou střelu z minulého týdne. Za druhý poločas jsme si vítězstvi zasloužili, ale když nedáš vyložené šance nemůžeš vyhrát.

Akuma Mladá Boleslav – Sokol Libiš 1:1 (1:0)

Branky: 28. Matucha Filip – 48. Čepec Jan .

Sestava: Škrna – Plaček, Mündl, Zahradníček, Hvězda – Rác (78. Kašpárek), Čepec, Makovský, Málek (72. Rezner) – Kubíček, Najmon (84. Vorel).

Reklama