|

Dorost: Klíčany – Libiš 3:2 (1:1)

Do posledního utkání podzimní části A třídy dorostu jsme vstupovali po pěti zápasech, kdy jsme neokusili hořkost porážky, ale již docházka na trénincích minulý týden nevěstila nic dobrého.

Před utkáním jsem kluky nabádal k dobrému vstupu do utkání a k nasazení tak jako minulý týden proti Benátkám. Začátek nám vyšel na výbornou a Najmon krásnou střelou rozvlnil síť soupeře.

Posléze se do šance dostal Makovský, ale střela mu nesedla a skončila vedle levé tyče. To bylo z naší strany bohužel všechno a soupeř několikrát zle zahrozil. Po jedné akci z pravé strany Hvězda nestačil na průnik soupeře a následný centr proletěl celým pokutovým uzemím a domácí nepokrytý útočník lehce srovnal skóre. 

Domácí tým byl v tuto chvíli jasně lepši a jenom špatné dvojí zakončení soupeře nás drželo v zápase. Věděli jsme, že nám nehraje vůbec střed zálohy a zatažením Makovského na post stopera nejme tak nebezpeční dopředu, a tak jsme posunuli Bušínského na hrot a Najmona na střed zálohy s tím, že Balog musí zlepšit pohyb.

Začali jsme mít více ze hry, ale bohužel to byli domácí, kteří se trefili z dvaceti metrů. Netrvalo dlouho a po standartní situaci z pravé strany Zahradníček hlavou srovnal skóre.

Začali jsme soupeře přehrávat a po rohovém kopu Baloga znovu Zahradníček hlavou orazitkoval břevno. Do dalších slibných situací se dostal Najmon a Čepec, ale bohužel oba dva v koncovce zklamali. Domácí ale předváděli velmi nebezpečné kontry, konkrétně hráč číslo 9, které jsme však někdy i na poslední chvilí stačili řešit. Když už se zdálo, že odvezeme z Klíčan bod udělali jsme velikou chybu, kdy jsme měli míč v naší moci, ale nerovností terénu jsme nabídli soupeři skórovat do prázdné branky.

Myslím, že remíza by byla asi spravedlivá, ale více jsme si určitě nezasloužili, protože první poločas byl z naší strany strašidelný.

Trenér Michal Panocha

I. A třída dorostu – skupina B

TJ Klíčany – TJ Sokol Libiš 3:2 (1:1)

Branky: 15. Novák Jan, 61. Lenčeš Jakub, 86. Lenčeš Jakub – 7. Najmon David, 64. Zahradníček Pavel. ŽK: Balog.

Sestava: Škrna – Plaček (86. Málek), Bušínský, Zahradníček, Hvězda (Vorel), Rác, Čepec, Balog (70. Fendrych), Makovský, Kubíček (77. Horák) – Najmon.

Reklama