|

Dorost: Bezno – Libiš 2:6

V druhém utkání jsme se museli obejít bez tří hráčů základní sestavy a řešit stoperskou dvojici. Věděli jsme, že soupeř má rychlé útočníky, a tak jsme se tomu věnovali celý  týden.

Bohužel hned první míč za naší obranu znamenal vedoucí gól domácího celku. Nepoložilo nás to a po hezké průnikové přihrávce Mošny a střele Reznera doklepával Plaček. Domácí tým poté několikrát zle zahrozil, ale Škrna kryl dvě nebezpečné akce.

Po dohodě s Pavlem Doušou jsme přehodili Kubíčka do útočné dvojice a ten se nám odměnil dvěmi góly do poločasu. V poločasové pauze jsme si řekli, že musíme být aktivnější v napadání a pokusit se vstřelit čtvrtou branku.

To se nám podařilo po individuelní akci Reznera a jeho střele na zadní tyč. S chutí hrající Rezner chvilku poté přidal svoji druhou branku. Poté domácí tým po naši chybě znovu několikrát ohrozili naší branku, ale nedokázal proměnit ani  vyloženou šanci.

Naše šestá branka padla ze standartní situace, když Fendrych našel Nejezchlebu a ten zaznamenal první branku po návratu do Libiše.

Domácí tým se pak konečně dočkal a vstřelil druhou branku. Ve druhém poločase bych chtěl vyzdvihnout práci stoperské dvojice, která spolu hrála poprvé.

I.A třída dorostu skupina B

SK Bezno-Sovínky – TJ Sokol Libiš 2:6 (1:3)

Branky: 3. Havelka Štěpán, 86. Novák Štěpán – 7. Plaček Vojtěch, 37. Kubíček Pavel, 42. Kubíček Pavel, 55. Rezner Dominik, 56. Rezner Dominik, 71. Nejezchleba Filip. Rozhodčí: Tvaroh Petr.

Sestava: Škrna – Hvězda (75. Kašpárek), Zach, Bušínský, Fendrych – Kubíček, Mošna, Nejezchleba, Rezner (70. Málek) – Plaček (65. Tůma), Balog (62. min Srch).

Reklama