|

Muži B: Všestudy – Libiš 6:0

V neděli jsme zajížděli do Všestud a opět jsme zklamali na celé čáře.

Minulý zápas se nám zranil další hráč a v týdnu se přidali další čtyři s nemocí, tak jsem ani nepředpokládal, že ve Všestudech překvapíme, kde se nám nikdy stejně nedařilo.

Měli jsme obrovské štěstí, že jsme neodjeli s desítkou, tenisový kanár stačil. Připadá mně, že ne někteří, ale většina mladíků to hraje kvůli mně snad a s donucení. Rychle to odehrát, ať to mám za sebou.

Samozřejmě, že chybí spoustu kluků, ale kdybychom aspoň bojovali a mluvili na sebe, mluví jeden hráč, jsme jak leklé ryby.

Teď hrajeme 2x doma a to nás nečekají žádní nazdárci. Takže se musí pánové nad sebou zamyslet, nebo můžou vyměnit trenéra, to by bylo asi nejjednodušší řešení.

Trenér Urbanec

Okresní přebor Mělník – 2. kolo

Všestudy – Libiš B 6:0 (3:0)

Branky: 2. Kympl Ladislav, 8. Loškoski Antonio, 38. Šimek František, 62. Faigl Marek, 78. Janíček Filip, 84. Vlk Petr (pen.). ŽK: Michovský – Dvořák J., Ryšlavý J., Chládek. Rozhodčí: Vávra Jan, Horáček Miroslav, Růžička Jiří. Diváci: 130.

Sestava: Chládek – Novák – Ryšlavý Jakub, Dvořák Jakub, Zahradníček (46. Chorvát) – Pilař, Eisner, Makovský – Buzek (46. Kubíček), Ryšlavý Marek (56. Plaček) – Douša (77. Škrna). Hochmann a Urbanec nestřídali.

Reklama