Libiš běží pro Tomáše

průbežné výsledky

Kdo je Tomáš Havlík (web Tomáše):

Tomovi je třináct let a s Libiší je svázán celý jeho dosavadní život. Bydlí zde od svého narození, navštěvoval tady mateřskou školu a první stupeň Základní školy, velmi úspěšně. V tomto duchu studuje i druhý stupeň na „dvojce“ (ZŠ Plesingera Božinova v Neratovicích). 

Tom je hodný a skromný kluk, který má rád, když je kolem něj veselo a vládne příjemná atmosféra. Ač si příroda kdysi nevěděla rady a na něco u něj zapomněla, udělala mu život vzácný. 

Tom, ale určitě nic nevzdává a také bojuje jako všichni ostatní o své místo na zemi. Sice trošičku jinak, ale srdce bojovníka má stejné, odhodlané, otevřené a dobré. V tom jsou si všichni bojovníci rovni ❣️

Primárním smyslem této akce je dát našim dětem motivaci k pohybu v této nelehké době (peníze nejsou to, oč tu běží). Tato akce je výlučně akcí fotbalistů, trenérů a opravdových fanoušků našeho klubu.


Společný cíl: Navštívit všechny vybrané stadiony a vrátit se zpět domů (celkem: 9.345 km). Společně tak přispět na potřebnou léčbu Tomáše Havlíka z Libiše. Vybíháme z fotbalového hřiště TJ Sokol Libiš a běžíme na vybrané fotbalové stadióny po celé Evropě. Kam až doběhneme záleží na každém z nás.

Počítá se: běh, chůze, jízda na kole, kolečkové brusle, koloběžka

Pravidla: Účastníci jsou rozděleni do věkových skupin dle týmů, ve kterých hrají fotbal za TJ Sokol Libiš. Zvláštní kategorií jsou pak trenéři a fanoušci našeho klubu: A-tým, B-tým, Dorost, Starší žáci, Mladší žáci, Starší přípravka, Mladší přípravka, Minipřípravka, trenéři, fanoušci klubu.

Příspěvek na léčbu Tomáše:

Každá kategorie (její trenér či sponzor) přispěje za každý uběhnutý kilometr částkou 2,-. Většímu příspěvku bránit nebudeme. Na příspěvek za uběhnuté kilometry fanoušků klubu přispěje sponzor tohoto projektu.

Výsledky budou pravidelně zveřejňovány na sociálních sítích TJ Sokol Libiš (hashtag: #libisbehaprotomase, #libissehybe, #spolutozvladneme) a na webu klubu. Výsledky budou vždy ve středu a v neděli zasílány trenéry (vedoucími) jednotlivých kategorií Filipu Mírkovi prostřednictvím WhatsAppu. Vždy stačí poslat pouze počet kilometrů za dané období (prosím ne každý obrázek z hodinek a telefonu 😊).


Vybrané finance předáme po ukončení této akce rodičům Tomáše na jeho další léčbu. Moc děkujeme 🙂

Reklama